Správa o účasti našich členov MO APVV Žilina v mestskej bowlingovej lige

Členovia našej Miestnej organizácie APVV Žilna sa zapojili do súťaže mestskej bowlingovej ligy v Žiline, pod názvom "Bowling Academy Gambrinus Liga", ktorá sa bude konať v priebehu celého roku 2019.
     Dňa 9.4.2019 sa uskutočnilo historicky prvé kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Zišlo sa tu 6 tímov pod týmito názvami: Elir, Hoblik Team, Bad Boys, Harry Potter, APVV Žilina, Mobis Varriors. Už od začiatku bolo vidno, že išlo tímom viac o zábavu ako o výsledok.

Teraz k výsledkom prvého kola. Na prvom mieste sa nám zatiaľ usadil tím Elir, ktorým sa podarilo päť krát vyhrať a na čele tabuľky majú zatiaľ 20 bodov. Na druhom mieste ich nasleduje Hoblik Team s 3-mi výhrami a 16 bodmi. Tretie miesto zatiaľ okupuje tím pod názvom Bad Boys. Naši členovia APVV v prvom kole obsadili 5 miesto.
     V utorok dňa 23.4.2019 sa bez problémov odohralo 2 kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Teraz k výsledkom 2. hracieho dňa. Na prvom mieste sa usadil Hoblik Team s 37 bodmi. Hneď za nimi s 34 bodmi je tím Elir. Tieto dva tími majú už teraz väčší náskok pred tretím v poradí APVV Žilina s 25 bodmi.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

Mgr. Peter Tichý
predseda MO APVV Žilina

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 23. mája 2019

aktualizované: Fórum, Rekreačná starostlivosť

Fotogaléria: Nájdete v "Hlavné menu", "Miestne organizácie" a potom treba kliknúť na mesto, kde sa otvorí podmenu a tam nájdete aj fotogalériu príslušnej MO.