V zmysle „Plánu činností“ na tento rok Predsedníctvo MO Bratislava II  zorganizovalo  6.5. o 15.30 hod akciu v Ivanke pri Dunaji, kde si pri mohyle M. R. Štefánika, slovenského vedca, politika, diplomata,  vojenského generála a dnes už aj „NAJVÄČŠIEHO SLOVÁKA,  uctili pamiatku z príležitosti 100. výročia tragickej udalosti, pri ktorej prišiel o život v 38. roku svojho života.
     Akcia prebehla už po piatykrát po sebe a tak nejak sa časom stáva pre nás i novodobou tradíciou aj do ďalšieho obdobia. V tomto roku sa jej zúčastnilo 16 členov a to aj napriek veľmi sychravému a studenému počasiu. I z tejto akcie je vidieť, že pamiatka a úcta nášho najväčšieho Slováka nám nie je ľahostajná a právom bol 1. mája 2019 ocenený hlasmi Slovákov z celého Slovenska.
     Akciu sme zakončili krátkym posedením v blízkej pizzerii na námestí v Ivanke pri Dunaji, kde sme sa v prijemnej atmosfére porozprávali, pospomínali a trochu aj zohriali a občerstvili.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 23. mája 2019

aktualizované: Fórum, Rekreačná starostlivosť

Fotogaléria: Nájdete v "Hlavné menu", "Miestne organizácie" a potom treba kliknúť na mesto, kde sa otvorí podmenu a tam nájdete aj fotogalériu príslušnej MO.