Členská schôdza
Dňa 22.2.2019 sa uskutočnila členská schôdza MO Rimavská Sobota. Členovia si vypočuli hodnotiace správy o činnosti a finančnom hospodárení MO. Pri príležitosti životných jubileí a za rozvoj boli udelené ocenenia a plakety. Na schôdzi sa uskutočnila aj voľba nového predsedníctva.

Športový deň
Dňa 29.9.2018 sa v Mestskej kolkárni Rimavská Sobota uskutočnil športový deň členov MO Rimavská Sobota. Podujatia sa zúčastnili aj členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky.

Stretnutie členov MO a ich rodinných príslušníkov
Dňa 19.5.2018 sa uskutočnilo stretnutie členov MO Rimavská Sobota a ich rodinných príslušníkov. Stretnutia sa zúčastnili a členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky.

Členská schôdza
Dňa 16.2.2018 sa uskutočnila členská schôdza MO Rimavská Sobota za účasti 60 členov. Z príležitosti dovŕšenia veku 70, 65 a 60 rokov bol jedenástim členom udelený Pamätný list.

Športový deň
Dňa 30.9.2017 sa v Mestskej kolkárni Rimavská Sobota uskutočnil športový deň členov MO Rimavská Sobota. Podujatia sa zúčastnilo 35 členov MO, 15 členov z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarska a 7 pozvaných hostí.

Posedenie členov MO Rimavská Sobota
Dňa 27.5.2017 MO APVV Rimavská Sobota zorganizovala pre svojich členov a ich manželky posedenie spojené s občerstvením. Posedenia sa zúčastnili aj členovia z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky.

Členská schôdza
Dňa 17.2.2017 sa konala členská schôdza MO Rimavská Sobota, na ktorej sa zúčastnilo 50 členov z celkového počtu 75 ako aj pozvaní hostia z OR PZ Rimavská Sobota. Na členskej schôdzi boli členom, ktorí dovŕšili vek 60, 65 a 70 rokov odovzdané ocenenia. Po skončení členskej schôdze sa konalo spoločné posedenie.

Súťaž vo varení kapustnice
Družstvo MO Rimavská Sobota sa dňa 16.12.2016 zúčastnilo súťaže vo varení kapustnice. Súťaž sa uskutočnila na Hlavnom námestí v Rimavskej Sobote za účasti 61 tímov. Podľa organizátorov sa navarilo 3 tis. litrov kapustnice, ktorú ochutnalo asi 9 tis. ľudí. Hlavným porotcom bol Vilo Habo, známy zo súťaže Moja mama varí lepšie ako tvoja. Na záver súťaže bol ohňostroj.

Športový deň
Dňa 8.10.2016 sa v Rimavskej Sobote uskutočnil športový deň členov MO APVV za účasti členov družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky. Hlavnou disciplínou bola kolárska súťaž, ktorej víťazi boli odmenení. Občerstvenie ku spokojnosti všetkých zúčastnených zabezpečil výbor MO APVV.

Spoločenská akcia
Dňa 28.5.2016 MO Rimavská Sobota organizovala pre svojich členov a ich manželky spoločenskú akciu "Majáles". Akcie sa zúčastnilo i 20 členov z družobnej organizácie RENYUBE z Maďarska.

Členská schôdza
Dňa 19.2.2016 sa v Rimavskej Sobote uskutočnila členská schôdza MO Rimavská Sobota za účasti 54 členov MO a 8 hostí z radov OR PZ Rimavská Sobota.

Spoločensko - športové podujatie
Dňa 4.10.2014 sa v Rimavskej Sobote uskutočnilo spoločensko-športové podujatie pre členov MO APVV Rimavská Sobota. Športovou časťou podujatia bola kolkárska súťaž jednotlivcov. Na podujatí sa zúčastnili aj členovia z družobnej REBYUBE z Maďarska.

Majáles
Dňa 6.6.2014 sa v reštaurácii Junior Komplex v Rimavskej Sobote uskutočnil Majáles MO APVV. Na tomto podujatí sa ako hostia zúčastnili aj členovia družobnej organizácie RENYUBE z Maďarskej republiky. Účastníci podujatia vyjadrili spokojnosť s jej priebehom.

Členská schôdza
Dňa 21.2.2014 sa v reštaurácii Junior komplex v Rimavskej Sobote uskutočnila členská schôdza, na ktorej sa zúčastnilo 64 členov z celkového počtu 77. Hostia - riaditeľ OPP OR PZ Rimavská Sobota pplk.Mgr.Pavel Žigo, predseda OZP Rimavská Sobota pplk.Mgr.Igor Rohár.

Športovo - spoločenské podujatie
Dňa 8.10.2011 usporiadala MO Rimavská Sobota športovo-spoločenské podujatie konané v areály mestskej záhrady na terase Golden parku a v Kolkárni.

II. ročník Majálesu MO Rimavská Sobota
Dňa 27.5.2011 sa v reprezentačnej sále hotela Tatra v Rimavskej Sobote konala spoločenská akcia - II. ročník Majálesu.

Členská schôdza
Dňa 18.2.2011 sa konala členská schôdza.

Prvý majáles
Miestna organizácia Rimavská Sobota usporiadala koncom mája tohto roku (2010) Prvý majáles policajtov vo výslužbe.

Podpísanie dohody
12.2.2010 - podpísaná Dohoda o cezhraničnej regionálnej spolupráci medzi MO APVV Rimavská sobota a RENYUBE Šalgótarján.

MO APVV Rimavská Sobota
18.9.2009 - členovia MO APVV Rimavská Sobota boli hosťami maďarských kolegov zo Šalgótariánskeho spolku policajtov vo výslužbe.