Členovia predsedníctva MO APVV Žilina zorganizovali pre svojich členov spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa konala v sobotu 25. mája 2019 od 13:00 h v priestoroch hostinca "Pri červenom kríži" v Žiline. Akcie sa zúčastnilo 35 našich členov. Guláš, počasie ako aj zábava boli výborné. Fotografie si môžete pozrieť tu.

Správa o účasti našich členov MO APVV Žilina v mestskej bowlingovej lige

Členovia našej Miestnej organizácie APVV Žilna sa zapojili do súťaže mestskej bowlingovej ligy v Žiline, pod názvom "Bowling Academy Gambrinus Liga", ktorá sa bude konať v priebehu celého roku 2019.
     Dňa 9.4.2019 sa uskutočnilo historicky prvé kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Zišlo sa tu 6 tímov pod týmito názvami: Elir, Hoblik Team, Bad Boys, Harry Potter, APVV Žilina, Mobis Varriors. Už od začiatku bolo vidno, že išlo tímom viac o zábavu ako o výsledok.
     Teraz k výsledkom prvého kola. Na prvom mieste sa nám zatiaľ usadil tím Elir, ktorým sa podarilo päť krát vyhrať a na čele tabuľky majú zatiaľ 20 bodov. Na druhom mieste ich nasleduje Hoblik Team s 3-mi výhrami a 16 bodmi. Tretie miesto zatiaľ okupuje tím pod názvom Bad Boys. Naši členovia APVV v prvom kole obsadili 5 miesto.
     V utorok dňa 23.4.2019 sa bez problémov odohralo 2 kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Teraz k výsledkom 2. hracieho dňa. Na prvom mieste sa usadil Hoblik Team s 37 bodmi. Hneď za nimi s 34 bodmi je tím Elir. Tieto dva tími majú už teraz väčší náskok pred tretím v poradí APVV Žilina s 25 bodmi.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

Pozvánka - Posedenie pri guláši

Členovia predsedníctva MO APVV Žilina Vás srdečne pozývajú na spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa už tradične uskutoční v sobotu dňa 25. mája 2019 od 13:00 h v priestoroch hostinca "Pri červenom kríži" v Žiline na ulici Moyzesovej č. 38 (dostanete sa tam spojom MHD číslo 1 a 24 od Štefánikovo námestia).
     Žiadam členov, ktorí majú záujem zúčastniť sa na tejto pripravovanej akcii, aby mi do 20.5.2019 záväzne nahlásili svoju účasť, buď SMS na mobil: 0905 214294 alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Príspevok, ktorý zaplatíte pri príchode na túto akciu, je 5 € na osobu (v cene budete mať porciu dobrého kotlíkového guľášu, jedno čapované pivo a pohostenie tvrdým alkoholom a vínom).

Verím, že o toto neformálne stretnutie prejavíte záujem a teším sa na vašu účasť a posedenie s vami.

predseda MO APVV Žilina

Vážení kolegovia, oznamujem Vám, že každý štvrtok, v dobe od 14:00 h do 19:00 h je pre našich členov otvorený privátny KLUB Miestnej organizácie APVV Žilina, ktorý sa nachádza na ul. Národná (Masarykova) č. 16 (je to asi druhý podchod od železničnej stanice vľavo, oproti pizzerii Carolina a vchod do klubu sa nachádza oproti vchodu do kvetinárstva "U Tinky").
     Členovia predsedníctva MO APVV Žilina Vás srdečne pozývajú do tohto nášho klubu, kde si môžete prísť posedieť s kolegami, zahrať si mariáš, či iné kartové hry, zahrať si na šípkovom automate alebo hrať gulečník či šachy. Občerstvenie si môžete zakúpiť za rozumné ceny. Klub prevádzkuje člen nášho predsedníctva JUDr. Ján Jombík, mobil: 0905 515883. Fotografie si môžete pozrieť tu.