PARTNERSKÉ ORGANIZÁCIE

Hlavné menu

Komunálna poisťovňa

Príhlásenie

Zaväzujem sa dodržiavať Kódex diskutujúceho, s ktorým som sa oboznámil pred registráciou.

Zabudli ste heslo?
Neregistrovaný? Registrácia

Kto je tu?

Práve je pripojených:
1 Hosť
Úvod arrow Fotogaléria

Domov » Miestná organizácia Žilina
Subkategórie
» 1. ročník bowlingového turnaja (5)
Dňa 16.11.2018 sa konal 1. ročník bowlingového turnaja v Athéna Klube v Žiline. Turnaja sa zúčastnili aj hostia z družobnej organizácie Českej sekcie policajtov vo výslužbe, Českého veterán klubu Morava zo Vsetína, MO APVV Martin a naše 4. trojčlenné družstvá.
» Posedenie pri guláši (17)
Dňa 26.5.2018 predsedníctvo MO Žilina zorganizovalo akciu posedenie pri guláši. Na akciu prijali pozvanie aj priatelia z Veterán Polície ČR pre Zlínsky kraj.
» 4. kolo turnaja v bowlingu (22)
Dňa 23.5.2018 sa v športovej hale Bytča konalo v poradí už štvrté kolo turnaja v bowlingu. Zúčastnilo sa ho 10 členov MO APVV Žilina. Za zorganizovanie akcie patrí poďakovanie členovi predsedníctva MO APVV Žilina JUDr. Jankovi Jombíkovi.
» Členská schôdza (74)
Dňa 19.1.2018 sa konala v hoteli Slovakia v Žiline členská schôdza MO Žilina, na ktorej sa zúčastnilo 133 členov MO a 5 hostí a to 1. viceprezident APVV JUDr. Martin Sitiar, 1. viceprezident PZ plk. JUDr. Jaroslav Málik, riaditeľ Ústavu na výkon väzby Žilina plk. PaedDr. Pavol Kuba, predseda OZP OR PZ Žilina ppor. Mgr. Ján Filip, predseda OZ ÚVV v Žiline kpt. Bc. Marián Danaj.
» 0. ročník turnaja v bowlingu (2)
Dňa 5.12.2017 bol uskutočnený turnaj 0. ročníka v bowlingu, na ktorom sa aktívne zúčastnilo 11 pretekárov z členov MO Žilina. Víťazom v dvojkolovom súťažení boli: 1. miesto: Jozef Pekarík (325 bodov), 2. miesto: František Gažo (275 bodov), 3. miesto: Jaroslav Linet (255 bodov).
» Neformálne posedenie pri guláši (7)
Členovia predsedníctva MO Žilina dňa 27.5.2017 zorganizovali pre svojich členov neformálnu akciu "posedenie pri guľáši", na ktorej sa zúčastnilo 35 našich členov, hostia z Veterán polície ČR spolu s koordinátorom Zlínskeho kraja Mgr. Ivanom Hrbáčkom a našu akciu podporil svojou účasťou aj prvý viceprezident PZ plk. JUDr. Jaroslav Málik.
» Posedenie pri guláši (28)
Dňa 28.5.2016 sa konalo posedenie pri guláši v priestoroch pohostinstva "Pri červenom kríži" v Žiline. Zúčastnilo sa 35 členov. Šéfkuchár Mgr. Ján Sagan.
» Turnaj v bowlingu v ČR (2)
Dňa 16.4.2016 o 17:00 hod. sa v priestoroch Sportcentra MORAVA na základe pozvania kolegu p.Hrbáčka (koordinátora Zlínskeho kraje VETERÁN POLÍCIE ČR, Územní část - Zlínsky kraj) zúčastnilo turnaja v bowlingu trojčlenné družstvo našej MO: p.Jarina, p.Makuka a Mgr. Linet. Víťazom sa stalo družstvo z MO Trenčína.
» Výročná členská schôdza (116)
Dňa 29.1.2016 sa v priestoroch hotela Slovakia konala výročná členská schôdza za účasti 130 členov MO. Pozvanie prijali hostia a to prezident APVV Ing. Eduard Pokorný, riaditeľ KR PZ Žilina plk.Mgr. Ivan Špánik, zástupca riaditeľa ÚVV a VT Žilina mjr.Mgr. Gabriela Lončíková, predseda OZ ZVJS v Žiline kpt.Bc. Marián Danaj a Ing. Vincent Vojtek predseda predstavenstva COOP Jednota Žilina.
» Brigáda pri zveľaďovaní záhrady Mini ZOO (2)
Dňa 4.9.2014 sa zúčastnili brigády organizovanej CVČ Žilina pri zveľaďovaní záhrady Mini ZOO Žilina členovia MO APVV Žilina a to Stanislav Petraško, Jozef Daňa, Pavol Závodský, Róbert Brezňan.
» Členská schôdza (27)
Dňa 24.1.2014 sa konala výročná členská schôdza, pozvanie prijali prezident APVV Ing. Eduard Pokorný, viceprezident Zväzu vojakov RSDr. Juraj Drotár, podpredseda OZ ZVJS kpt.Bc. Marián Danaj.
» Posedenie pri guláši (11)
Dňa 26.7.2013 bolo spoločenské posedenie pri guláši. Zúčastnilo sa asi 40 členov ako aj pozvaní hostia a to prezident APVV Ing.Eduard Pokorný, viceprezident Zväzu vojakov RSDr.Juraj Drotár, podpredseda OZ ZVJS kpt.Bc.Marián Danaj.
Počet obrázkov v tejto kategórii: 0
Stránok: