Súťaž v streľbe z veľkokalibrovej pištole a malokalibrovej pušky

Dňa 5. 9. 2019 sa uskutočnil, na strelnici v Nižnej Hutke už IX. ročník súťaže členov MO APVV Košice v streľbe z veľkokalibrovej pištole a VII. ročník v streľbe z malokalibrovej pušky (malorážka) o putovný pohár predsedu. Akcia mala veľmi dobrú úroveň, prialo nám aj počasie a nechýbalo ani občerstvenie. Strieľalo sa z krátkych guľových zbraní rôzneho kalibru na terč umiestnený vo vzdialenosti 25 metrov a samostatne z malorážky na terče umiestnené vo vzdialenosti 25 metrov. Hlavným rozhodcom bol Ing. Ľudovít Lippai, ktorému patrí poďakovanie aj za vytvorenie podmienok a prenájom strelnice.

VÝSLEDKY

2016 – víťaz Ďordik
2017 – víťaz Ďordik
2018 – víťaz Ďordik

V obidvoch kategóriách získali víťazi putovný pohár a prvý traja aj diplom a vecné ceny za umiestnenie.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

JUDr. Hristo Gluškov
predseda MO APVV Košice

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 21. septembra 2019

aktualizované: Parte (MO RV), Fotogaléria (Prezídium APVV, MO KE, MO Kr. Chlmec, MO MT, MO GA), Rekreačná starostlivosť