Členovia predsedníctva MO APVV Bratislava II, pozývajú svojich členov 7. mája 2024 16:00 h na plánovanú akciu "Vzdanie úcty" pamiatke slovenskému vedcovi, vojakovi, politikovi a diplomatovi M. R. Štefánikovi a to položením venca k mohyle v Ivanke pri Dunaji. V tomto roku (4. mája) si všetci pripomenieme 105. výročie jeho tragickej udalosti. Už tradične spätne po dobu niekoľkých rokov považuje naša MO za dôležité a významné, aby sa v mene APVV prejavila úcta človeku, ktorý sa v mnohých smeroch zaslúžil o zviditeľnenie Slovákov a Slovenska vo svete.

Po ukončení akcie sa presunieme na námestie v Ivanke pri Dunaji do neďalekého gastronomického zariadenia, kde posedíme pri kávičke s občerstvením a najchutnejších langošoch v širokom okolí.
     Žiadam všetkých záujemcov, ktorí sa plánujú tejto akcie zúčastniť, aby sa telefonicky prihlásili najneskôr do 5.5.2024 u JUDr. Michala Mešťana, ktorý Vám podá prípadné bližšie informácie (0903 462999 ).
     Tešíme sa na Vašu účasť.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 22. apríla 2024