MO APVV Nové Zámky dňa 5.6.2021 v športovom areáli obce Čechy usporiadala už X. ročník súťaže vo varení gulášu. Na súťaži sa zúčastnilo celkovo 5 trojčlenných družstiev. Víťazom sa stalo družstvo "TOPINKA" v zložení: Peter Bilko, Peter Kopáč a Jolana Kováčová. O hudobnú produkciu sa postaral náš priateľ Viliam Bartal. Na naše pozvanie sa na našej súťaži ako hostia zúčastnili kolegovia z MO APVV Šaľa, ktorí prispeli k dobrej nálade. Po vyhodnotení súťaže sme si pochutnali na vynikajúcich gulášoch a pri tónoch harmoniky sme si spolu zaspievali.
     Chcem sa poďakovať za účasť všetkým súťažiacim, kolegom zo Šale, našej porote ako i obci Čechy v zastúpení starostu obce Ing. Jozefovi Baranovičovi. Fotografie a videá si môžete pozrieť tu.

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámk