Dňa 26. novembra 2022 sme obnovili možnosť stretávania sa našich členov MO APVV Bratislava mesto a okolie na plánovaných akciách. POSEDENIE v prírode pri guláši bolo starostlivo pripravované na zasadnutí predsedníctva a sme radi, že sa uskutočnilo podľa vyjadrenia viacerých na čarovnom mieste Vrakunského lesíka v Bufete pri Rozhľadni.
     Napriek tomu, že je už takmer neskorá jeseň a ani počasie nie je možné očakávať  podľa želaní, predsa sa na nás usmialo slniečko. Aj táto malá skutočnosť prispela k tomu, že akcia bola veľmi úspešná, čo uznanlivo potvrdilo aj jej 70 účastníkov. Strach zo zimy sa rozplynul v útulnom bufetíku, ktorého vonkajšie priestory boli prekryte priehľadnými plachtami pre terasy a chránili nás pred vetrom a zimou.

Posedenie neformálne otvoril predseda MO JUDr. Pinnel, ktorý privítal prítomných a oboznámil ich s priebehom posedenia. Menučko skvelého gulášu vareného pod holým nebom podávaného s chlebíkom dopĺňal alko a nealko punč, varené vínko a pečená klobása i pagáče. Atmosféru interiéru spríjemňovala nevtieravá muzika.
     Organizačne sa o všetko postarali členovia nášho predsedníctva v spolupráci s majiteľom bufetu pri Rozhľadni. Počas konzumácie a družných debát členov – kolegov, ktorí sa dlhšie nevideli a mali si čo povedať, bola aj možnosť splnenia si svojich členských povinností uhradením členského príspevku na rok 2023 u pokladníčky MO alebo aj krátka prechádzka niektorých členov po Vrakunskom lesíku.
     Účel nášho stretnutia bol splnený a pred skončením vyslovené želanie skorého stretnutia na pripravovanej akcii “Bowling” v druhej polovici mesiaca január 2023. Jej uskutočnenie bude záležať podľa záujmu jednotlivých členov MO na základe reakcií na pripravovaný prieskum účasti. Verím, že budete reagovať v hojnom počte.
     A čo dodať na záver? Všetko bolo povedané a nech ešte prehovoria foto zábery z akcie tu.
     Dovidenia priatelia na ďalších stretnutiach.

JUDr. Mikuláš Pinnel
predseda MO APVV Bratislava mesto a okolie

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 8. decembra 2022

aktualizované: Parte (MO DS), Naši oslávenci, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ, MO BAmo, MO ZA), 2%