Milé kolegyne, vážení kolegovia,
     NTS v Bratislave v spolupráci s Univerzitnou nemocnicou - Nemocnicou sv. Michala, a.s. Bratislava (MV SR) nám opäť zaslala propagačný leták, v ktorom pozýva dobrovoľných darcov z radov zamestnancov a ich príbuzných na odber krvi, ktorý sa uskutoční dňa 7. septembra 2021 od 8:00 - 11:30 h v priestoroch UN - NsM v zasadacej miestnosti na 3. poschodí.

V tomto roku sa tohto odberu naviac zúčastnia i útvary MO SR. Preto Vás žiadam, milé kolegyne a kolegovia, kto z Vás môže darovať túto vzácnu tekutinu a spĺňa podmienky odberu (vek do 60 rokov, neprekonal žiadnu infekčnú chorobu a po zdravotnej stránke sa cíti dobre), aby sa prihlásil medzi nás.
     Týmto dávam na vedomie predsedom MO APVV v Bratislave a v jej okolí, aby oslovili svojich členov a požiadali ich o darovanie krvi. Záujemcovia sa môžu prihlásiť najneskôr do 5. septembra 2021 na mobil: 0908 767306, alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Na poslednej akcii v roku 2019 sa zúčastnila naša MO Bratislava II ako jediná z APVV. Na akcii bude prítomná i TA3, ktorá to sporostredkuje po celej SR. Lepšiu propagáciu pre APVV, akou je darovanie krvi od výsluhových dôchodcov, ani nemôžeme očakávať. O darcov krvi bude veľmi dobre postarané.
     Pozvánku od UN-NsM si môžete pozrieť tu .

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 28. júla 2021

aktualizované: Parte (MO Kr. Chlmec) Udelené ocenenia, Fotogaléria (MO SN, MO BAII), Rekreačná starostlivosť, 2%