Dňa 16.3.2024 sa uskutočnilo stretnutie rodiny Paľovej, členov MO APVV Michalovce, Klubu vojakov a JDS Michalovce, IPA Slovakia a motorkárskeho klubu policajtov SR na pietnej spomienke pri hrobe plk. in mem. JUDr. Jána Paľa, ktorú celebroval Mons. Mgr. Bartolomej Juhás, člen MO APVV MI. Následne sa konala zádušná omša za Jána Paľa, čat. in mem. Jána Mandičáka, ktorí zahynuli pri ochrane hraníc dňa 19.3.2002, za zomrelého bývalého predsedu MO MI, neskôr MO Trebišov a člena Prezídia APVV JUDr. Juraja Pidu, ako aj v službe zahynutých policajtov pri výkone služby Nistora, Palackého a ďalších. V závere nás mons. Juhás pohostil občerstvením a guľášom pri príležitosti dožitia jeho 65. rokov veku, kde mu predseda MO odovzdal vecný dar a pamätný list. Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

JUDr. Ján Laškody
predseda MO APVV Michalovce

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 26. marca 2024

aktualizované: Udelené ocenenia, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO TO, MO SN, MO Kr.Chlmec, MO MI, MO RK-Okolie), 2%