Predsedníctvo MO APVV Dolný Kubín v súlade s čl.7 odst.2 stanov APVV zvoláva členskú schôdzu MO APVV Dolný Kubín. Schôdza sa bude konať dňa 18 marca 2023 (sobota) o 17:00 h v priestoroch reštaurácie KOPAČKA v Dolnom Kubíne. Záväznú účasť na členskej schôdzi potvrďte najneskôr do 16.03.2023 predsedovi MO APVV telefonicky 0903 967806, e-mailom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. . Kto nemá zaplatené členské za rok 2023 prineste si 14.-eur, taktiež členské 14.-eur môžete zaplatiť na č.ú.: SK62 7500 3000 0300 1839 6541 a členská známka s vecami Vám bude zaslaná poštou.
     Teším sa na Vašu účasť.

Bc. Milan Piroh