Dňa 28.6.2024 sa pod záštitou prezídia APVV uskutočnil už XI. ročník krajskej súťaže vo varení guláša, Košického kraja. Spoluorganizátorom prezídia APVV bola v tomto roku naša MO APVV Spišská Nová Ves. Vynaložili sme značne úsilie aby sme túto akciu dobre pripravili a zabezpečili jej dobrý priebeh. Podľa hodnotenia účastníkov jej zabezpečenie  bolo veľmi úspešné a to aj vďaka vytvoreniu ideálnych podmienok. Zaslúžili sa o to všetci členovia nášho predsedníctva, ako aj materiálnej pomoci našich sponzorov za čo im ďakujeme.

Našu MO APVV SNV vo varení gulášu zastupovali Ondrej Šomšák, Bc. František Spišák, Štefan Maniak. Hoci sme skončili na miestach 4 až 6 bez určenia poradia, nepovažujeme to za zlý výsledok. Pre nás je dôležité, že sme úspešne zastupovali našu MO pri tejto celokrajskej súťaži.
     Po vzájomnej dohode bude v XII. ročníku súťaže spoluorganizátorom prezídia APVV  - MO APVV Moldava nad Bodvou. Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

JUDr. František Fabian
predseda MO APVV Spišská Nová Ves

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 13. júla 2024

aktualizované: Parte (MO NZ), Fotogaléria (MO PO, MO SN, MO PK, MO MI, MO BAmo, MO KE, Prezídium APVV), 2%