Predsedníctvo MO Bratislava II v zmysle schváleného "Plánu činnosti pre tento rok" pozýva svojich členov na "Spoločné rodinné posedenie pri guláši". Posedenie sa uskutoční 25. septembra 2021 od 9:00 h vo Veľkých Úľanoch (LOTOS LAKE na Bagrovej ul., jazero - súradnice 48.1718N, 17.5752E). Posedenie sa bude konať za každého počasia (kryté sedenie). Kto z Vás má záujem stráviť pár hodín v spoločnosti svojich bývalých kolegov, ochutnať vlastnoručne uvarený guláš (prípadne z bufetu pečenú rybu a pod.), občerstviť sa dobrým vínkom, pivkom či nealko nápojmi, môže sa prihlásiť aj v spoločnosti svojho partnera na náš e-mail najneskôr do 19.9.2021: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., prípadne telefonicky 0908 767306. Zahájenie varenia gulášu (kto z Vás má záujem sa ho zúčastniť, môže nám prísť pomôcť) bude o 9:00 h, predpoklad jeho podávania od 12:00 - 12:30 h. Aby naši kuchári vedeli uvariť potrebný počet porcií, potrebujeme od Vás vopred vedieť celkový počet účastníkov.
     Členovia predsedníctva sa už teraz tešia na stretnutie s Vami.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 14. septembra 2021

aktualizované: Noviny polícia, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ)