Oznamujem všetkým členom MO APVV Rožňava, že dňa 20. apríla 2024 (sobota) od 9:00 h sa uskutoční v obci Jablonov nad Turňou v miestnom kultúrnom stredisku už tradičné Regionálne jarné slávnosti vína 2024 spojené aj s verejnou ochutnávkou - degustáciou vína. Svoje vinné produkty budú prezentovať aj naši členovia z MO APVV Rožňava. O náladu sa nám postará dobrá hudba, ako aj dobré jedlá.

Program:

od 9:00 h - otvorenie, slávnostné zahájenie
9:10 h - vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien
9:30 h - tombola
10:00 h - uloženie vencov k soche svätého Urbana (patróna vinárov) v parku sv. Urbana
od 10:30 h - voľný program spojený s ochutnávkou všetkých vystavených vín, na ktorý pozývame všetkých znalých dobrého vína.

Peter Bukovič
predseda MO APVV Rožňava

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 16. apríla 2024

aktualizované: Parte (MO KE, MO ZA), Fotogaléria (MO NR, MO TV, MO TO, MO SN), Rekreačná starostlivosť, Známi členovia, Naši oslávenci, 2%