Vážení kolegovia, nakoľko došlo k miernym úpravám vo vyhľadávaní našej stránky APVV, chcem vás informovať ako sa bez problémov na našu stránku dostanete. Zadáte si na google vyhľadať "Asociácia policajtov vo výslužbe" a po vyhľadaní sa ako prvá položka zobrazí "Asociácia policajtov..", na ktorú kliknete a ste na hlavnej stránke APVV. Prípadne do prehliadača napíšete www.asociaciapolicajtov.sk.

Pod nadpisom v záhlaví máte niekoľko položiek, vy si dajte kurzor na "Miestne organizácie" a objaví sa vám zoznam krajov, šípkou prejdite na "Košický kraj" a kliknutím naň sa objavia všetky základné organizácie v kraji. Potom už kliknutím na niektorú z položiek pod názvom miestnej organizácie si vyhľadáte čo chcete, či už "oznamy a správy alebo fotogalériu alebo kontakty na predsedníctvo.
     Keďže aj naďalej som bol poverený starať sa o našu stránku, obracajte sa na mňa so svojimi otázkami a podnetmi, ktoré budem tlmočiť predsedníctvu. Hlavne vás prosím, aby ste mi na moje kontakty potvrdzovali svoju prípadnú účasť na organizovaných akciách našej MO APVV, o ktorých vás budem v oznamoch informovať bez toho, aby som to stále pri oznámeniach pripomínal. Aspoň bude zrejmé, ktorí z vás sa občas na našu stránku pozrú, pretože každý sa sťažuje na slabú informovanosť. Moje kontakty sú nezmenené: Ondrej Šomšák tel. 0904 224360, mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Ján Šandrej
predseda MO APVV Spišská Nová Ves

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 17. júna 2019

aktualizované: Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ, MO RV, MO TV, MO BAII, MO MI)