V zmysle plánu úloh MO APVV na rok 2024, predsedníctvo MO APVV Bratislava V, srdečne pozýva svojich členov na májové posedenie pri guláši. Akcia sa uskutoční dňa 11. mája 2024 (sobota) od 12:00 h v krásnom prostredí Malých Karpát pri chate POĽOVNÍK (bufet na Plácku), Tešedíková ul. (konečná autobusu č. 37 spod mosta SNP) Záhorská Bystrica.

Pre zabezpečenie potrebného množstva guľášu si Vás dovoľujem požiadať o potvrdenie účasti na jeden z uvedených kontaktov: e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., Jaroslav Kapšo - mobil: 0905 525879, Ján Joščák - mobil: 0949 171179 alebo Jozef Jakeš - mobil: 0907 798452, najneskôr do 6.5.2024.
     Prosím členov MO APVV Bratislava V o odovzdanie tejto informácie aj tým členom, ktorí nemajú e-mail.
     Za pochopenie Vám ďakujem a teším sa na stretnutie.

JUDr. Jaroslav Tuleja
predseda MO APVV Bratislava V

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 16. apríla 2024

aktualizované: Parte (MO KE, MO ZA), Fotogaléria (MO NR, MO TV, MO TO, MO SN), Rekreačná starostlivosť, Známi členovia, Naši oslávenci, 2%