MO APVV Ružomberok - Okolie organizuje pre svojich členov a ich rodinných príslušníkov krátkodobú rekreáciu v LRS ZVJS SR Kováčová v termíne 17. októbra 2019 (štvrtok) - 18. októbra 2019 (piatok), doprava vlastná. Pobyt začína obedom o 12:00 h dňa 17.10.2019 a končí obedom dňa 18.10.2019. Poplatok za pobyt je stanovený v súlade s platnými predpismi GR ZVJS SR a každý účastník ho uhradí priamo v rekreačnom stredisku pred začiatkom pobytu. Záujemcovia prihláste sa u JUDr. Igora Kráľa na mobile 0907 548315 najneskôr do 29.9.2019, ktorý Vám poskytne bližšie informácie.

Ondrej Škvarek
predseda MO APVV Ružomberok - Okolie

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 21. septembra 2019

aktualizované: Parte (MO RV), Fotogaléria (Prezídium APVV, MO KE, MO Kr. Chlmec, MO MT, MO GA), Rekreačná starostlivosť