Predsedníctvo MO APVV v zmysle plánu práce na rok 2022 zorganizovalo Koncoročnú kapustnicu. Akcia sa uskutočnila dňa 2.12.2022 v kultúrnom dome obce Čechy. Na akcii sa zúčastnili naši členovia MO, ich manželky a priatelia našej MO. Pochutnali sme si na fantastickej kapustnici, ktorú nám pripravili naši členovia Peter Bilko a Jozef Kompas, ktorým srdečne ďakujem. O zábavu a spríjemnenie atmosféry sa postarali KOMJACKÍ MLÁDENCI a ich krásne dve heligonkárky. Pri ich hudbe sa piesňach sme si zatancovali a z chuti zaspievali. Zo srdca im ďakujem. Zároveň ďakujem vedeniu obce Čechy ako aj ich starostovi Ing. Baranovičovi za poskytnutie priestorov Kultúrneho domu na našu akciu. Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámk
y

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 8. decembra 2022