Členovia predsedníctva MO APVV Žilina Vás srdečne pozývajú na spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa už tradične uskutoční v sobotu dňa 25. mája 2019 od 13:00 h v priestoroch hostinca "Pri červenom kríži" v Žiline na ulici Moyzesovej č. 38 (dostanete sa tam spojom MHD číslo 1 a 24 od Štefánikovo námestia).

Žiadam členov, ktorí majú záujem zúčastniť sa na tejto pripravovanej akcii, aby mi do 20.5.2019 záväzne nahlásili svoju účasť, buď SMS na mobil: 0905 214294 alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Príspevok, ktorý zaplatíte pri príchode na túto akciu, je 5 € na osobu (v cene budete mať porciu dobrého kotlíkového guľášu, jedno čapované pivo a pohostenie tvrdým alkoholom a vínom).

Verím, že o toto neformálne stretnutie prejavíte záujem a teším sa na vašu účasť a posedenie s vami.

Mgr. Peter Tichý
predseda MO APVV Žilina

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 23. mája 2019

aktualizované: Fórum, Rekreačná starostlivosť

Fotogaléria: Nájdete v "Hlavné menu", "Miestne organizácie" a potom treba kliknúť na mesto, kde sa otvorí podmenu a tam nájdete aj fotogalériu príslušnej MO.