Podľa plánu činnosti našej MO APVV sa 29. júna 2019 (od 8:00 do 17:00 h) zúčastníme 9. ročníka súťaže vo varení guláša v Dolnej Porube a to o pohár starostu obce. Naša MO sa tejto súťaže zúčastní už tradične 6 rok po sebe. Táto súťaž podľa nás patrí medzi tie najlepšie zorganizované a preto pozývame našich členov (s manželkou/družkou), aby si urobili jednodňový výlet do malebného prostredia Strážovských hôr v obci Dolná Poruba (4km za Trenčianskymi Teplicami). Taktiež očakávame prítomnosť kolegov z MO Trenčín, Klubu priateľov polície Trenčín a kolegov Veterán polície z ČR.      Organizátor sa nám postará o dobrú náladu s hudobnými hosťami: slovenský Bocelli Maroš Bango a DUO RYTMUS.
     V prípade, že sa tejto akcie mienite zúčastniť, poprosím Vás o nahlásenie sa na mobile 0908 767306 najneskôr do 25.6.2019, aby sme pre Vás vedeli zabezpečiť dostatočné množstvo gulášu s občerstvením. Leták k akcii si môžete pozrieť tu.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 17. júna 2019

aktualizované: Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO NZ, MO RV, MO TV, MO BAII, MO MI)