Týždenný rekreačný pobyt v Štúrove.

Už po druhý krát MO APVV Ružomberok - Okolie zorganizovala rekreačný pobyt v Štúrove v objekte kúpaliska VADAŠ. Týždenný pobyt sa uskutočnil v dňoch od 25.5.2024 do 1.6.2024 autobusom a ubytovanie bolo zabezpečené v chate MIRA. Mali sme k dispozícii viaceré kúpaliska s teplou termálnou vodou, kde sme mohli využiť rôzne výhody oddychu a relaxu - vodné masáže, plávanie a aj opaľovanie. V prevádzke už bolo veľa barov , ktoré ponúkali dobré a chutné jedlá, s pestrou ponukou občerstvenia a aj veľa stánkov s rôznym tovarom.

Niekto využil aj výlet do maďarského historického mestečka OSTRIHOM k prekrásnej a historickej bazilike. Bazilika patrí k najväčším kostolom v Európe. S históriou nás oboznámil sprievodca.
     Niekoľko rodín sa zúčastnilo aj plavby loďou po Dunaji. Bolo krásne počasie, tak sme sa tešili z krásnej okolitej prírody a okolia. Boli to krásne zážitky.
     Večere sme trávili spoločne na terase chaty MIRA pri gitare a harmonike. Zabavili sme sa, zaspievali, zatancovali a porozprávali. Určite v nás zostanú krásne spomienky na tento rekreačný pobyt.
     Touto cestou sa chcem poďakovať podpredsedovi JUDr. Igorovi Královi za zorganizovanie tohto týždenného rekreačného pobytu, hoci sa osobne nezúčastnil, pre zdravotné problémy manželky Gitky. Prajeme jej rýchle uzdravenie, veľa síl, zdravia a všetci jej posielame krásny pozdrav. Organizácie  zájazdu sa ujal tiež člen predsedníctva Igor Stehura a aj jemu patrí veľká vďaka.
     Za krásny týždeň ďakujem zúčastneným členom a ich rodinným príslušníkom! Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Ondrej Škvarek
predseda MO APVV Ružomberok - Okolie

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 17. júna 2024

aktualizované: Parte (MO TN), Fotogaléria (MO BAII, Prezídium APVV, MO SPodhradie, MO RK-Okolie, MO MI), Rekreačná starostlivosť, 2%