Výlet Badacsonyi - Maďarsko
Tak, ako už bolo vopred avizované, dňa 7.9.2019 predsedníctvo MO Galanta zorganizovalo celodenný výlet do mesta Badacsonyi, Maďarsko. Účastníci tohto výletu si mohli vychutnať príjemný pobyt v krásnom prostredí balatónskeho mesta Badacsonyi, v ktorom sa konal vínny festival. Bolo možné ochutnať z veľkého množstva miestnych alebo regionálnych kvalitných vín a miestnych špecialít, ktorými je Maďarsko veľmi preslávené. Alebo len tak sa pokochať nádherným výhľadom na samotné jazero Balaton. Pohoda a dobrá nálada bola umocnená vydareným počasím a našim členom - vodičom autobusu Mgr. Petrom Prágaiom, ktorého znalosti miestnych pomerov do značnej miery prispeli k zdarnému výletu. Naša cesta bola ukončená krátkou zastávkou v meste Tihany, známe ako "levandulové mesto". Tu si každý záujemca mohol opäť ochutnať z miestnych špecialít, v ktorých pochopiteľne dominovala rastlina - levanduľa. Levanduľové alko alebo nealko nápoje, čokoláda, alebo levanduľová kozmetika, či drogistický tovar.

Deň vojnových veteránov
Dňa 12.11.2018 symbolicky o 11. hodine a 11. minúte pri príležitosti Dňa vojnových veteránov, pri pamätníku obetí 1. svetovej vojny v parku Antona Bernoláka v Trnave sa konalo stretnutie, ktorého cieľom bolo pietnou spomienkou uctiť pamiatku zosnulých vojakov 1. svetovej vojny.

Posedenie pri vianočnej kapustnici
8.12.2017 - posedenie pri vianočnej kapustnici v našom klube polície v Galante. Zodpovedným organizátorom bola naša členka MO Marta Vargová.

Výlet do Budapešti
V súlade s plánom našej činnosti na rok 2016 sa dňa 22.10.2016 uskutočnil spoločný výlet členov MO Galanta a ich rodinných príslušníkov do Budapešti.

Dvojdňové spoločenské stretnutie
V dňoch 4.-5.6.2016 sa konalo v objekte Relax Veľké Úľany dvojdňové veľké spoločenské stretnutie členov APVV s rodinnými príslušníkmi ako aj ich priateľov. Pozvaní boli aj kolegovia z Únie vojnových veteránov Trnava.

Stretnutie členov MO Galanta a ÚVV SR klub Trnava
Dňa 15.4.2016 v rekreačnej oblasti obce Hlohovec miestna časť Šulekovo sa konalo spoločné stretnutie účastníkov APVV MO Galanta a Únie vojnových veteránov SR klub Trnava.