Dňa 24.6.2021 sa vo Svätopeterskej pivnici vo Svätom Petry konala členská schôdza, na ktorej sa okrem členov MO zúčastnil aj viceprezident APVV Mgr. Ladislav Döme. Po prerokovaní základných dokumentov a zvolení nového predsedníctva a revízora sme si posedeli pri občerstvení v družnej debate. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Komárno

Predsedníctvo MO APVV Komárno zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 24. júna 2021 o 16:00 h v priestoroch svätopeterskej pivnice v obci Svätý Peter. Program ako bol plánovaný na januárovú schôdzu 21.1.2021, ktorá musela byť pre pandémiu covid zrušená. Svoju účasť nahláste na mobil 0903 211575 alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Teším sa na Vašu účasť.

predseda MO APVV Komárno

Predsedníctvo MO APVV Komárno v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV zvoláva členskú schôdzu MO APVV Komárno. Schôdza sa bude konať dňa 23. januára 2020 o 16:00 h v priestoroch Hotela Panoráma, Komárno, Športová 1.

predseda MO APVV Komárno

V súlade s plánom činnosti na rok 2019 organizuje predsedníctvo MO APVV Komárno stretnutie svojich členov, ktoré sa uskutoční dňa 20. júna 2019 o 16:00 h v priestoroch svätopeterskej pivnice v obci Svätý Peter, na ktoré Ťa srdečne pozývame.
     Zároveň Ťa žiadam, aby si potvrdil svoju účasť telefonicky na mobil 0903 211575 alebo e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. do 17.6.2019, nakoľko občerstvenie bude objednané iba pre členov, ktorí potvrdia svoju účasť.