Predsedníctvo MO APVV Považská Bystrica oznamuje svojim členom, že schôdza, ktorá sa mala uskutočniť 22. mája 2020 o 15:00 h v reštaurácii Hotela Študent v Považskej Bystrici, sa odkladá z objektívnych príčin na neurčito. Nový termín bude včas oznámený prostredníctvom tejto stránky.

predseda MO APVV Považská Bystrica

"Z dôvodu výskytu koronavírusu, členská schôdza zrušená".

Predsedníctvo MO APVV Považská Bystrica oznamuje svojim členom, že schôdza z 13. marca 2020 sa prekladá na 22. mája 2020 o 15:00 h v reštaurácii Hotela Študent v Považskej Bystrici. Účasť na novom termíne je potrebné potvrdiť na mobil predsedu p.Šopinca 0903 213003, alebo u niektorého člena predsedníctva. Na schôdzi budú vyberané členské príspevky v sume 14 eur a odovzdané známky na rok 2020. Termín potvrdenia účasti je do 15.5.2020.

predseda MO APVV Považská Bystrica

Členovia predsedníctva MO APVV Považská Bystrica Vás srdečne pozývajú na spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa už tradične uskutoční v piatok 14. júna 2019 od 15:30 h na salaši v Považskom Podhradí. Svoju účasť je potrebné nahlásiť predsedovi MO APVV do 7.6.2019 na mobil 0903 213003 - p.Šopinec.