Dňa 21.2.2020 sa konala členská schôdza MO APVV Prievidza, ktorej sa zúčastnilo 81 členov a 3 uchádzači o členstvo. Ako hosť sa schôdze zúčastnil Prezident APVV JUDr. Gluškov, ktorý nás oboznámil s priebehom XIV. kongresu APVV a súčasnou situáciou v APVV. Účastníci schôdze zvolili nové predsedníctvo MO APVV.

predseda MO APVV Prievidza

Predsedníctvo MO APVV Prievidza zvoláva členskú schôdzu spojenú s posedením, ktorá sa bude konať v piatok dňa 21. februára 2020 o 15:00 h v jedálni sv. Florián - Ján Korec, sídlisko Žabník, Lučná 12, Prievidza. Účasť potvrďte na číslo 0908 732518 do 16.2.2020. Každý člen je povinný priniesť členský preukaz a 14,-€ na zaplatenie členského príspevku.

predseda MO APVV Prievidza

MO APVV Prievidza usporiadala dňa 27.9.2019 pre svojich členov posedenie pri guláši. Ako hostia sa posedenia zúčastnili Prednosta OÚ v Prievidzi JUDr. Igor Vavro a riaditeľ OR PZ Prievidza plk.JUDr. Šikula, ktorí nás oboznámili so situáciou v okrese. Predseda MO informoval prítomných o priebehu Kongresu APVV v dňoch 18.-20.9.2019. Posedenia sa zúčastnilo 51 členov a dvaja uchádzači o členstvo v APVV.

predseda MO APVV Prievidza

Predsedníctvo MO APVV Prievidza poriada pre svojich členov posedenie pri guláši, ktoré sa uskutoční dňa 27. septembra 2019 o 14:00 h na štadióne v Bojniciach-Dubnici. Prihlásiť sa môžete na mobil 0908 732518 do 22.9.2019.

predseda MO APVV Prievidza

MO APVV Prievidza usporiadala pre svojich členov posedenie pri guláši, ktoré sa uskutočnilo dňa 14.6.2019 na štadióne v Bojniciach - Dubnici. Ako hostia sa podujatia zúčastnili riaditeľ OR PZ Prievidza plk. JUDr. Šikula a riaditeľ KDI KR PZ pplk. Mgr. Rendek, ktorí nás informovali o bezpečnostnej situácii. Výborný guláš pripravil Miro Oršula v spolupráci s l. Plešovskou, G. Oboňovou a JUDr. Božikom. Posedenia sa zúčastnilo 62 členov.

Posedenie pri guľáši

Predsedníctvo MO APVV Prievidza poriada pre svojich členov posedenie pri guľáši, ktoré sa uskutoční dňa 14. júna 2019 o 15:00 h na štadióne v Bojniciach - Dubnici. Prihlásiť sa je možné na mobile 0908 732518 do 9.6.2019.