Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2020 organizuje spoločnú grilovačku, ktorá sa uskutoční dňa 12. septembra 2020 od 11:00 h v areáli Poľovníckej chaty v obci Komjatice.
     Člen MO APVV Nové Zámky zdarma, ďalší rodinný príslušník za poplatok 5 €, deti do 10 rokov zdarma. Príďte si pochutnať na grilovanom mäsku, zapiť to dobrým pivkom alebo nealko nápojom a tak trochu si pokecať s kolegami. Prineste si dobrú náladu. Tešíme sa na Vašu účasť, ktorú spolu s počtom rodinných príslušníkov nahláste do 6.9.2020 na mobil 0903 670422 alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., poplatok je potrebné uhradiť pri prihlásení sa osobne alebo na číslo účtu: SK65 0900 0000 0000 3456 3522, v správe pre prijímateľa uveďte meno člena APVV. Celú pozvánku si môžete pozrieť tu .

predseda MO APVV Nové Zámky

Dňa 4.7.2020 v obci Čechy sa konal už IX. ročník súťaže vo varení gulášu. Celkovo sa zúčastnilo 6 trojčlenných družstiev. Počas varenia ako i po vyhodnotení súťaže vládla veselá atmosféra, ktorú nám spríjemnili svojím spevom Komjackí mládenci, ktorým touto cestou ďakujem. Zároveň by som sa chcel poďakovať aj starostovi obce Čechy Ing. Baranovičovi za spoluprácu pri organizovaní tejto akcie. Po vyhodnotení súťaže sme posedeli v kruhu priateľov a pochutnali sme si na vynikajúcom guláši. Víťazom sa stalo družstvo Mastertechnik v zložení Jozef Kompas, Slavomír Kovalík a Robert Tanoczki. Ale víťazi sme všetci, ktorí sme sa tejto akcie zúčastnili. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2020 usporiada dňa 4. júla 2020 o 10:00 h v športovom areáli - parku obce Čechy, súťaž vo varení gulášu. Propozície si môžete pozrieť tu a prihlášku si môžete stiahnuť tu.
     Príďte si pochutnať na super gulášoch, zapiť to dobrým pivkom alebo nealko nápojom a tak trochu si pokecať s kolegami. Prineste si dobrú náladu. Tešíme sa na Vašu účasť, ktorú spolu s počtom rodinných príslušníkov nahláste do 25.6.2020 na mobil 0903 670422 alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

V Ý Z V A !!!
Dobrovoľného darovania krvi

V súčasnej ťažkej situácii, v ktorej sa nachádzame, Vás chcem touto cestou požiadať o dobrovoľné darovanie krvi. Je nedostatok tejto vzácnej tekutiny, ktorá je potrebná pre záchranu ľudských životov. Preto, kto môžete darovať túto tekutinu, dostavte sa na transfúznu stanicu na Slovensku, darcovia ako aj prvodarcovia.
     Nikdy nie je neskoro začať prvý krát. Ja osobne som začal darovať krv až vo veku 46 rokov a som pravidelným darcom. Už som daroval krv 31 krát. Preto, kto se zdraví, máte vek do 62 rokov, darujte túto vzácnu tekutinu.
     V tejto dobe je potrebné, aby ste telefonicky pred darovaním kontaktovali transfúznu stanicu a bude Vám daný termín na presný čas. Nové Zámky kontaktujte sa na tel. čísle 035 640 0185.

predseda MO APVV Nové Zámky

Dňa 21.2.2020 v priestoroch reštaurácie Perla Nové Zámky sa konala členská schôdza našej MO. Pozvanie prijal náčelník Mestskej polície Nové Zámky Mgr. Jozef Tököly. Všetky body programu boli prejednané, bol prijatý plán činnosti na rok 2020, kde sme si vytýčili podujatia, ktoré chceme zorganizovať.
     Po oficiálnej časti nasledovalo spoločenské posedenie. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

V zmysle čl. 7 ods. 2 stanov APVV zvolávam členskú schôdzu MO APVV Nové Zámky, ktorá sa bude konať v priestoroch reštaurácie PERLA na ul. F. Kapisztóryho 4239/42, Nové Zámky v piatok 21. februára 2020 od 15:30 h.

Program schôdze:

1, 15:30 - 16:00 h prezentácia, uhradenie členských príspevkov na rok 2020.
2, 16:00 h otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
3, Voľba návrhovej komisie a overovateľa zápisnice.
4, Správa zo zasadnutia XIV. kongresu APVV.
5, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV Nové Zámky za rok 2019 a vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z poslednej členskej schôdze.
6, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2019.
7, Správa o stave členskej základne.
8, Návrh členského príspevku od roku 2021 vo výške 2 €, takže členský príspevok od roku 2021 bude vo výške 16 €.
9, Návrh plánu činnosti na rok 2020.
10, Návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2020.
11, Odovzdanie Pozdravných listov a upomienkových darčekov jubilantom, ako aj vyznamenaní členom MO APVV.
12, Diskusia.
13, Prijatie uznesenia, záver.

Z prostriedkov MO APVV Nové Zámky bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vzhľadom na to je potrebné nahlásiť účasť e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na tel. č. 0903 670422 (p. Jolana Kováčová), najneskôr do 15.2.2020. Pre členov, ktorí svoju účasť nepotvrdia do tohto termínu, nebude občerstvenie zabezpečené.
     Pred konaním členskej schôdze je možné uhradiť členský príspevok vo výške 14,-€ na rok 2020. Inak v zmysle Stanov APVV je potrebné uhradiť ho najneskôr do 31.3.2020.
     Žiadam týmto zároveň jubilantov, aby sa prevzatia Pozdravných listov a upomienkových darčekov zúčastnili osobne (okrem príčin zo zdravotných dôvodov, nie z dôvodu pracovného zaradenia, ktoré je možné ešte zmeniť). Darčeky sa na základe rozhodnutia predsedníctva MO APVV Nové Zámky nebudú dodatočne odovzdávať, ani zasielať po iných členoch v prípadoch, ak sa jubilant nezúčastní schôdze bez riadneho ospravedlnenia.

predseda MO APVV Nové Zámky

Dňa 6.12.2019 v priestoroch reštaurácie Perla Nové Zámky MO APVV Nové Zámky usporiadala Mikulášsko - Koncoročnú kapustnicu. Ďakujem všetkým, ktorí sa danej akcie zúčastnili. O dobrú náladu sa postarala folklórna skupina Komjackí mládenci.
     Posedeli sme pri vynikajúcej kapustnici a dobrom vínku v kolektíve našich členov, našich pozvaných hostí a priateľov. Fotografie si môžete pozrieť tu.
     Ďakujeme Vám !!!

predseda MO APVV Nové Zámky

MO APVV Nové Zámky v spolupráci s Národnou transfúznou službou Nové zámky pod názvom NOVOROČNÁ KVAPKA KRVI APVV organizuje dobrovolné darovanie krvi v dňoch od 7. januára do 31. januára 2020 v dobe od 7:00 do 14:00 h. Bližšie informácie tu.
     Zároveň chcem vyzvať k darovaniu krvi aj členov iných MO APVV, nakoľko svojou krvou pomáhame tým, ktorí to potrebujú, krv môžete darovať na ktorejkoľvek NTS na Slovensku. V prípade, ak iný člen MO APVV daruje v týchto dňoch túto nenahraditeľnú tekutinu, poprosím ho, aby toto oznámil na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na mobil 0903 570122.
     ĎAKUJEM !!!

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky Ťa čo najsrdečnejšie pozýva na posedenie pri koncoročnej kapustnici v reštaurácii PERLA, ul. Kapisztóryho č. 42, Nové Zámky dňa 6. decembra 2019 (piatok) so začiatkom o 17:00 h. Bližšie informácie tu .
     Zároveň Ťa čo najsrdečnejšie pozývam na VIANOČNÉ TRHY do Budapešti dňa 14. decembra 2019 (sobota). Odchod o 12:00 h spred budovy Okresného riaditeľstva PZ Nové Zámky, ul. Br. Baldigarov. Bližšie informácie tu .

predseda MO APVV Nové Zámky

Oznamujem svojím členom, že členské príspevky na rok 2020 je možné uhradiť u:
Nové Zámky a okolie - pani Jolany Kováčovej, mobil: 0903 670422,
Šurany a okolie - Ing. Strigáča, mobil: 0907 172452,
Štúrovo a okolie - pána Šimona, mobil: 0905 927858.
     Termín úhrady si dohodnite telefonicky vopred.
     Ďakujem.

predseda MO APVV Nové Zámky

MO APVV Nové Zámky usporadúva rodinnú grilovačku dňa 7. septembra 2019 so začiatkom o 11:00 h na Poľovníckej chate v obci Komjatice. Člen MO APVV zdarma, ostatní za poplatok 5,- €. Je potrebné sa prihlásiť najneskôr do 5.9.2019 na mobil 0903 670422 alebo e-mailom: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Poplatok je potrebné uhradiť do 5.9.2019, v opačnom prípade prihlásenie sa nebude akceptované. Viac info tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

VIII. ročník súťaže vo varení gulášu

MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2019 dňa 22.6.2019 v Športovom areáli obce Čechy usporiadala už VIII. ročník súťaže vo varení gulášu. Na súťaži sa zúčastnilo 5 trojčlenných družstiev našej MO. Víťazom sa stalo družstvo Zálesákov-Jozef Hrabovský, JUDr. Eduard Sabopál, Rafael Mellen. Družstvo našich žien Jolana Kováčová, Ida Krnčanová a Eleonóra Gašparovská sa umiestnili na super druhom mieste.
     Po vyhlásení výsledkov sme si pochutnali na gulášoch, posedeli s priateľmi v super atmosfére. Fotografie si môžete pozrieť tu.
     Ďakujem všetkým účastníkom súťaže ako i ostatným, ktorí prišli povzbudiť naše družstvá. Ďakujem starostovi obce Čechy Ing. Baranovičovi za poskytnutie areálu a zabezpečenie podmienok pre súťaž.
     Už teraz máme plány na IX. ročník.

predseda MO APVV Nové Zámky

VI. ročník krajskej súťaže vo varení gulášu

Dňa 16.5.2019 sa naše družstvo v zložení Jozef Kompas, Slavomír Kovalík a Július Illés zúčastnilo na VI. ročníku krajskej súťaže vo varení gulášu, ktorú organizovala MO APVV Šaľa. Naše družstvo obsadilo krásne 3 miesto spomedzi 7 družstiev. Ďakujem za skvelú reprezentáciu. Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky v spolupráci s NTS Nové Zámky zorganizovalo v dňoch od 18.3. do 18.4.2019 dobrovoľné darovanie krvi. Touto cestou sa chcem poďakovať všetkým, ktorí sa darovania krvi zúčastnili a svojím činom pomohli tým, ktorí túto vzácnu tekutinu potrebujú. ĎAKUJEM !!!

predseda MO APVV Nové Zámky

Dňa 28.4.2019 sa náš člen Pavol Kraslan dožil 88 rokov. Pri tejto príležitosti mu predseda a podpredsedníčka našej MO APVV v mene všetkých našich členov osobne zaželali veľa zdravia, šťastia, životnej pohody a radosti zo života do ďalších rokov života. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predseda MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2019 organizuje v spolupráci s Národnou transfúznou službou Nové Zámky v dňoch 18. marca až 18. apríla 2019 "Predveľkonočnú kvapku krvi APVV". Pozývam naších členov, sympatizantov ako i priateľov, rodinných príslušníkov ako aj členov iných MO APVV, aby sa zapojili do tejto našej akcie, ktorej cieľom je pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Viac informácii tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

Dňa 22.2.2019 sa konala členská schôdza MO APVV. Našej schôdzi sa zúčastnil za Prezídium APVV 1. viceprezident JUDr. Martin Sitiar. Zhodnotili sme našu činnosť za rok 2018. Bolo zvolené nové Predsedníctvo MO APVV. Za predsedu bol zvolený na ďalšie obdobie staronový predseda Radoslav Petráš. Po ukončení oficiálnej časti schôdze sme mali spoločenské posedenie. Ďakujem za účasť členov na našej schôdzi. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

V zmysle čl. 7 ods. 2 stanov APVV zvolávam členskú schôdzu MO APVV Nové Zámky, ktorá sa bude konať v priestoroch reštaurácie PERLA na ul. F. Kapisztóryho 4239/42, Nové Zámky v piatok 22. februára 2019 od 15:30 h.

Program schôdze:

1, 15:30 - 16:30 h prezentácia, uhradenie členských príspevkov na rok 2019.
2, 16:30 h otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
3, Voľba návrhovej komisie, volebnej komisie a overovateľa zápisnice.
4, Správa o činnosti XIII. kongresu APVV.
5, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV Nové Zámky za rok 2018 a vyhodnotenie plnenia úloh vyplývajúcich z poslednej členskej schôdze.
6, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2018.
7, Správa o stave členskej základne.
8, Voľba predsedu, podpredsedov, členov predsedníctva MO APVV Nové Zámky a revízora MO APVV Nové Zámky.
9, Návrh plánu činnosti na rok 2019.
10, Návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2019.
12, Diskusia.
13, Prijatie uznesenia, záver.

Z prostriedkov MO APVV Nové Zámky bude zabezpečené občerstvenie pre prítomných členov. Vzhladom na to je potrebné nahlásiť účasť e-mailom na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo telefonicky na tel. č. 0903 670422 (p. Jolana Kováčová), najneskôr do 15.2.2019. Pre členov, ktorí svoju účasť nepotvrdia do tohto termínu, nebude občerstvenie zabezpečené.
     Pred konaním členskej schôdze je možné uhradiť členský príspevok vo výške 14,-€ na rok 2019. Inak v zmysle Stanov APVV je potrebné uhradiť ho najneskôr do 31.3.2019.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky oznamuje svojím členom, že pre minimálny záujem sa zájazd na Vianočné trhy do Bratislavy dňa 15.12.2018 nekoná.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky na základe plánu práce na rok 2018 usporiadalo dňa 30.11.2018 v priestoroch reštaurácie PERLA Nové Zámky koncoročnú kapustnicu. Na tejto super akcii sa zúčastnilo 75 členov. Pochutnali sme si na výbornej kapustnici, ktorú sme zapili znamenitým vínkom. O dobrú náladu sa nám postarala folklórna skupina Komjatickí mládenci, ktorých členom je aj náš člen JUDr. Ľudovít Galbavý. Fotografie si môžete pozrieť tu.
     Chcem sa všetkým poďakovať za super náladu.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky Ťa srdečne pozýva na Vianočné trhy do nášho hlavného mesta Bratislavy. Zájazd sa uskutoční dňa 15. decembra 2018 s odchodom autobusu o 13:00 h spred budovy OR PZ Nové Zámky, ul. br. Baldigarov. Člen MO zdarma, rodinný príslušník a ostatní zúčastnení poplatok 5€. Toto je potrebné uhradiť pri prihlásení sa u p. Kováčovej na mobil 0903 670422. Bližšie informácie tu.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu činnosti na rok 2018 usporiada pre svojich členov Koncoročnú kapustnicu MO APVV Nové Zámky dňa 30. novembra 2018 so začiatkom o 17:00 h v reštaurácii PERLA, ul. Kapistóryho, Nové Zámky. Bližšie informácie si môžete pozrieť tu.
     Pozývame Ťa posedieť v kruhu svojich kolegov. Prines si so sebou len dobrú náladu. Bude možné uhradiť členské príspevky na rok 2019 vo výške 14€ na mieste konania akcie.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predseda MO APVV Nové Zámky v spolupráci s Národnou transfúznou službou Nové Zámky v dňoch od 24. septembra 2018 do 25. októbra 2018 organizuje dobrovolné darovanie krvi. Krv je možné darovať každý pracovný deň od 7:00 h v priestoroch NTS Nové Zámky, ul. Slovenská. Bližšie informácie nájdete tu.
     Prídite a podelte sa o túto vzácnu tekutinu s tými, ktorí ju potrebujú.

predseda MO APVV Nové Zámky

Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2018 zorganizovalo za veľkej podpory predsedu MO APVV a člena predsedníctva p.Kováčovej grilovačku pre členov MO APVV a ich rodinných príslušníkov. Spoločne sme sa stretli v areáli poľovníckej chaty v obci Komjatice.
     Posedeli sme spolu, pochutnali sme si na vynikajúcom mäsku, ktoré nám pripravili p.Kováčová, p.Masarovičová a p.Gašparovičová. K mäsku nám chutilo pivko a kofola, za ktorú ďakujeme starostovi obce Komjatice.
     Spoločne sme strávili popoludnie v príjemnom prostredí v príjemnej spoločnosti našich kolegov.
     Moje obrovské ĎAKUJEM smeruje k Dr. Ľudovítovi Galbavému a Jánovi Galbavému, ktorí nám príjemné prostredie pripravili.
     ĎAKUJEM tým, ktorí sa na zorganizovaní akcie podieľali !!!
     Fotografie si môžete pozrieť tu.