Predseda MO APVV Žilina zvoláva v súlade s čl. 7 ods. 2 stanov APVV výročnú členskú schôdzu, ktorá sa bude konať dňa 24. januára 2020 o 14:00 h v priestoroch sály agentúry SOFIA, ul. Poštová č. 1 v Žiline (pod kostolom Sedembolestnej Panny Márie na sídlisku Vlčince). Výber členských príspevkov bude od 14:00 h do 15:00 h.

Program:

1, Otvorenie, privítanie hostí, organizačné veci a schválenie programu.
2, Voľba návrhovej komisie a overovateľa zápisnice.
3, Správa o činnosti predsedníctva MO APVV za rok 2019 a vyhodnotenie plnenia úloh od poslednej členskej schôdze.
4, Návrh plánu činnosti na rok 2020.
5, Informácia zo zasadnutia XIV. kongresu APVV.
6, Správa o stave členskej základne.
7, Správa o výsledku hospodárenia s finančnými prostriedkami v roku 2019 a návrh čerpania finančných prostriedkov na rok 2020.
8, Správa o výsledkoch revízie hospodárenia a kontrolnej činnosti MO APVV v roku 2019.
9, Príhovor hostí.
10, Odovzdanie ocenení.
11, Diskusia.
12, Návrh na prijatie uznesenia.
13, Záver.
14, Spoločenské posedenie.

Poznámka:
     Svoju záväznú účasť, alebo neúčasť na členskej schôdzi potvrďte najneskôr do 15.1.2020 predsedovi Mgr. Petrovi Tichému na mobil 0905 214294 formou SMS správy alebo na e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.. Na schôdzi sa uhrádza členský príspevok 14,- €, čo je jedna z podmienok členstva a účasti na členskej schôdzi v roku 2020.
     V prípade, že sa schôdze nemôžete účastniť, žiadame Vás, aby ste členský príspevok uhradili najneskôr do 31.3.2020 u predsedu MO APVV Žilina Petra Tichého, alebo popdpredsedu MO Viliama Syptáka - mobil: 0905 507409. V prípade neuhradenia členského príspevku, bude vydané Rozhodnutie o ukončení členstva v zmysle čl. 8, ods. 6, písm. d) s poukazom na čl. 15, ods. 3 Stanov APVV.
     Pracujúci členovia MO APVV Žilina, ako aj ich rodinní príslušníci, ktorí majú záujem venovať 2% z dane za rok 2019 v prospech APVV, nech si vyhotovia kópiu dokumentu od zamestnávateľa o výške odvodu a túto odovzdajú predsedovi MO APVV Žilina. Na základe výšky poukázaných finančných prostriedkov od našich členov, požiadame prezídium APVV poukázať túto sumu na náš účet.

predseda MO APVV Žilina

MO APVV Žilina, usporiadala už 2. ročník Vianočného bowlingového turnaja, ktorý sa konal dňa 11.12.2019 v Academy Bowlingovej hale v Žiline, Obchodné stredisko IDEA na Kamennej ulici č. 3, za účasti družobných organizácií z Odborového zväzu Polície Okresného riaditeľstva Žilina a Odborového zväzu z ZVJS organizácie v Žiline a za MO APVV Žilina bojovali tri trojčlenné družstvá.
     Výsledky:
v súťaži  jednotlivcov:
Prvé tri miesta obsadili šampióni z MO APVV Žilina:

Na 1. mieste sa umiestnil kolega MO APVV František GAŽO
2. miesto náš kolega z MO APVV Jozef DAŇA
3. miesto kolega z APVV MO Milan ZACHER
Družstvá /3-členné/:
1.
Miesto: družstvo z MO APVV Žilina v zložení: František GAŽO, Milan ZACHER a Jozef DAŇA
2.
Miesto: družstvo z MO APVV Žilina v zložení: Peter TICHÝ, Anton TATÁR a Ján JOMBÍK
3.
Miesto: družstvo z Odborárskej organizácie ZVJS Žilina v zložení: Michal ŠPANKO, Peter KURTA a Matej CHOVAN
     Priebeh súťaže prebehol vo veľmi príjemnej priateľskej atmosfére a záver bol spojený s posedením pri Vianočnej kapustnici a splnil športové vyžitie svoj cieľ stretnutia s kolegami a priateľmi pri športovej činnosti.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Žilina

MO APVV Žilina zorganizovala 1. ročník bowlingového turnaja pod záštitou Prezídia APVV, ktorý sa konal dňa 22.11.2019 v Academy Bowlingovej hale v Žiline, Obchodné stredisko IDEA na Kamennej ulici č. 3, ktorého sa zúčastnili hostia z družobnej organizácie Českej sekcie policajtov vo výslužbe, Českého veterán klubu zo Vsetína, ďalej MO APVV zo Žilinského kraja: Martin, Čadca, Dolný Kubín, Ružomberok - Okolie, Liptovský Mikuláš a dve žilinské trojčlenné družstvá.
     Putovný pohár prezidenta APVV SR v Žilinskom kraji za rok 2019 získalo družstvo Žilina, ktorý osobne odovzdal prezident JUDr. Hristo Gluškov. Výsledky súťaže jednotlivcov:
1. miesto - František Gažo (Žilina)
2. miesto - Štefan Kováčik (Žilina)
3. miesto - Milan Sahúľ (Dolný Kubín)
Družstvá (3-členné):
1. miesto - družstvo z MO Žilina v zložení František Gažo, Štefan Kováčik a Milan Zacher
2. miesto - družstvo z MO Dolný Kubín v zložení Milan Sahúľ, Jaroslav Kajko a Ondrej Macura
3. miesto - družstvo z Veterán Polície ČR MO Vsetín v zložení Milan Hanák, Ján Caudr a Pavel Taťák.

Jano Jombík
člen predsedníctva MO APVV Žilina

Predsedníctvo MO APVV Žilina zorganizovalo 1. ročník turnaja v Stolnom tenise, ktorý sa konal dňa 30.10.2019 v stolnotenisovej hale na Bôriku v Žiline, ktorého sa zúčastnili členovia MO APVV Žilina. Výsledky: 1. miesto: Rudolf Kubík, 2. miesto: Jozef Kubeš, 3. miesto: Ivan Smatana. Priebeh súťaže prebehol vo veľmi príjemnej priateľskej atmosfére a maximálne splnil svoj cieľ stretnutia s kolegami a priateľmi pri športovej činnosti. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Žilina

Členovia MO APVV Žilina a ZO OZP pri OR PZ v Žiline sa dňa 7.9.2019 zúčastnili pietneho aktu kladenia vencov v rámci 28. stretnutia občanov Čiech, Moravy, Sliezska a Slovenska pri príležitosti 75. výročia SNP pri pamätníku padlým Francúzskym partizánom na vrchu Zvonica v Strečne a položili veniec pri pamätníku padlým príslušníkom ZNB v obci Varín v rámci 72. výročia porážky banderovských sotní na Slovensku. Fotografie si môžete pozrieť tu.

predseda MO APVV Žilina

Členovia predsedníctva MO APVV Žilina zorganizovali pre svojich členov spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa konala v sobotu 25. mája 2019 od 13:00 h v priestoroch hostinca "Pri červenom kríži" v Žiline. Akcie sa zúčastnilo 35 našich členov. Guláš, počasie ako aj zábava boli výborné. Fotografie si môžete pozrieť tu.

Správa o účasti našich členov MO APVV Žilina v mestskej bowlingovej lige

Členovia našej Miestnej organizácie APVV Žilna sa zapojili do súťaže mestskej bowlingovej ligy v Žiline, pod názvom "Bowling Academy Gambrinus Liga", ktorá sa bude konať v priebehu celého roku 2019.
     Dňa 9.4.2019 sa uskutočnilo historicky prvé kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Zišlo sa tu 6 tímov pod týmito názvami: Elir, Hoblik Team, Bad Boys, Harry Potter, APVV Žilina, Mobis Varriors. Už od začiatku bolo vidno, že išlo tímom viac o zábavu ako o výsledok.
     Teraz k výsledkom prvého kola. Na prvom mieste sa nám zatiaľ usadil tím Elir, ktorým sa podarilo päť krát vyhrať a na čele tabuľky majú zatiaľ 20 bodov. Na druhom mieste ich nasleduje Hoblik Team s 3-mi výhrami a 16 bodmi. Tretie miesto zatiaľ okupuje tím pod názvom Bad Boys. Naši členovia APVV v prvom kole obsadili 5 miesto.
     V utorok dňa 23.4.2019 sa bez problémov odohralo 2 kolo Bowling Academy Gambrinus Ligy. Teraz k výsledkom 2. hracieho dňa. Na prvom mieste sa usadil Hoblik Team s 37 bodmi. Hneď za nimi s 34 bodmi je tím Elir. Tieto dva tími majú už teraz väčší náskok pred tretím v poradí APVV Žilina s 25 bodmi.
     Fotografie si môžete pozrieť tu.

Pozvánka - Posedenie pri guláši

Členovia predsedníctva MO APVV Žilina Vás srdečne pozývajú na spoločenskú akciu "posedenie pri guľáši", ktorá sa už tradične uskutoční v sobotu dňa 25. mája 2019 od 13:00 h v priestoroch hostinca "Pri červenom kríži" v Žiline na ulici Moyzesovej č. 38 (dostanete sa tam spojom MHD číslo 1 a 24 od Štefánikovo námestia).
     Žiadam členov, ktorí majú záujem zúčastniť sa na tejto pripravovanej akcii, aby mi do 20.5.2019 záväzne nahlásili svoju účasť, buď SMS na mobil: 0905 214294 alebo e-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..
     Príspevok, ktorý zaplatíte pri príchode na túto akciu, je 5 € na osobu (v cene budete mať porciu dobrého kotlíkového guľášu, jedno čapované pivo a pohostenie tvrdým alkoholom a vínom).

Verím, že o toto neformálne stretnutie prejavíte záujem a teším sa na vašu účasť a posedenie s vami.