Dňa 15. júna 2024 organizovalo predsedníctvo MO BA II posedenie členov aj s manželkami pri guláši z diviny a opekaní špekáčikov a cigánskej. Posedenie sa konalo už po štvrtýkrát pri jazere v Rovinke, tentokrát za účasti 43 členov s rodinnými príslušníkmi. Po konzumácii výborného gulášu a špecialít, popíjaní dobrého vínka, piva, kávičky a koláčikov ktoré priniesli naše gazdinky, sme si s bývalými kolegami zaspomínali na dobré časy. Nakoľko nám slniečko dodávalo pozitívnu energiu, mnohí sme odchádzali až vo večerných hodinách. Fotografie si môžete pozrieť vo fotogalérii.

Ing. Jozef Králič
predseda MO APVV Bratislava II

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 17. júna 2024

aktualizované: Parte (MO TN), Fotogaléria (MO BAII, Prezídium APVV, MO SPodhradie, MO RK-Okolie, MO MI), Rekreačná starostlivosť, 2%