Predaj členských známok na rok 2025 sa začína dňom 7. októbra 2024 na adresách: PaedDr. Marian Grác, Ďurčanského 18, Nitra č.t. 0918 879040, RSDr. Jozef Frišo Žilinská 28, Nitra, č.t. 0905 311277, Jozef Ruffer, Bulharská 7, Nitra č.t. 0907 523222.
     Vážení členovia MO APVV Nitra členské známky na uvedených adresách si môžete zakúpiť od 7.10.2024 do 31.3.2025. Možnosť zakúpenia členskej známky budete mať aj na zasadnutí členskej schôdzi v roku 2025. Cena členského príspevku bude od roku 2025 15.- €. Nezaplatenie členského príspevku v uvedenom termíne bude riešené v zmysle Stanov APVV čl. 8 ods.7 písm. d - ukončenie členstva z dôvodu neuhradenia členského príspevku. Odporúčam vopred sa ohlásiť telefonicky na zakúpenie členskej známky.

PaedDr. Marian Grác
predseda MO APVV Nitra

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 15. októbra 2024

aktualizované: Fotogaléria (MO TO, MO SE, MO BAmo, MO TV, MO KN, Prezídium)