ZMENA TERMÍNU AKCIE VARENIE GULAŠA

Predsedníctvo MO APVV Trenčín oznamuje svojim členom zmenu termínu pripravovanej akcie "varenie guláša", ktorá sa mala uskutočniť dňa 24. mája 2024 z dôvodu predpokladaného zlého počasia (celodenný dážď) na deň 31. mája 2024 (piatok) od 13:00 h v Zamarovciach v priestoroch reštaurácie KAČABAR, na ktorú Vás srdečne pozýva.

Predsedníctvo MO APVV Trenčín v spolupráci s Klubom priateľov polície Trenčín pripravilo pre svojich členov a ich rodinných príslušníkov akciu "varenie guláša", ktorá sa uskutoční dňa 24. mája 2024 (piatok) od 13:00 h v Zamarovciach v priestoroch reštaurácie KAČABAR, na ktorú Vás srdečne pozýva.

JUDr. Dušan Vido
predseda MO APVV Trenčín

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 22. mája 2024

aktualizované: Parte (MO RK-Okolie, MO GA), Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO MI, MO TV), 2%