Vážené kolegyne, kolegovia APVV a Vážené spriatelené kolektívy !
     Tak, ako už bolo vopred avizované a aj v súlade s plánom činnosti na rok 2024, MO APVV Galanta organizuje spoločné posedenie pri guláši. Posedenie sa koná dňa 22. júna 2024 zhruba od 9:00 h v rybárskej oblasti Košťan v obci Kajal. Ide o nesúťažné podujatie viacerých skupín, ktoré sa podujmú uvariť ten svoj guláš. Každý prítomný bude mať možnosť porovnať a podľa svojich vlastných kritérií vyhodnotiť ten najlepší. Verím, že svojou účasťou a dobrou náladou spoločne prispejeme k zdarnému priebehu celého podujatia a spoločne vytvoríme príjemnú náladu.

Mgr. Ladislav Döme
predseda MO APVV Galanta

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 17. júna 2024

aktualizované: Parte (MO TN), Fotogaléria (MO BAII, Prezídium APVV, MO SPodhradie, MO RK-Okolie, MO MI), Rekreačná starostlivosť, 2%