V piatok, dňa 25. 11. 2022, sa uskutočnil II. ročník krajského turnaja trojčlenných družstiev MO APVV Žilinského  kraja v bowlingu. Organizátormi bola  MO APVV Žilina a prezídium APVV. Akcia sa konala v Academy Bowlingovej hale v Žiline, kde boli pre súťažiacich vytvorené podmienky na profesionálnej úrovni (napr. až 8 dráh).

Turnaja sa zúčastnili trojčlenné družstvá z MO APVV Čadca, Dolný Kubín, Liptovský Mikuláš, Martin, Ružomberok okolie, Žilina. Prítomní boli aj predsedovia všetkých týchto MO aj oni si medzi sebou zasúťažili. Za prezídium sa turnaja zúčastnil prezident. Každé družstvo vrátane predsedov malo tričká inej farby s logom APVV a názvom svojej miestnej organizácie. V družstvách sa súťažilo o putovný pohár prezidenta APVV a družstvá na prvých troch miestach získali poháre a každý člen družstva aj medailu. V jednotlivcoch, na prvých troch miestach, získal každý pohár, medailu a diplom. Všetky družstvá a každý súťažiaci dostali aj diplom. Poďakovanie patrí najmä všetkým členom predsedníctva MO Žilina ale aj ostatným, ktorí pripravili a vytvorili veľmi dobré podmienky na uskutočnenie druhé ročníka takéhoto turnaja (I. ročník bol v roku 2019, v roku 2020 a 2021 sa turnaj neuskutočnil z dôvodu obmedzujúcich opatrení pandémie COVID-19) a prispeli tak k ďalšiemu rozvíjaniu aktivít našich miestnych organizácii aj v športovej oblasti. Fotografie si môžete pozrieť tu.

prezídium APVV

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 26. marca 2024

aktualizované: Udelené ocenenia, Rekreačná starostlivosť, Fotogaléria (MO TO, MO SN, MO Kr.Chlmec, MO MI, MO RK-Okolie), 2%