Predsedníctvo MO APVV Nové Zámky v zmysle plánu práce na rok 2020 organizuje spoločnú grilovačku, ktorá sa uskutoční dňa 12. septembra 2020 od 11:00 h v areáli Poľovníckej chaty v obci Komjatice.

Člen MO APVV Nové Zámky zdarma, ďalší rodinný príslušník za poplatok 5 €, deti do 10 rokov zdarma. Príďte si pochutnať na grilovanom mäsku, zapiť to dobrým pivkom alebo nealko nápojom a tak trochu si pokecať s kolegami. Prineste si dobrú náladu. Tešíme sa na Vašu účasť, ktorú spolu s počtom rodinných príslušníkov nahláste do 6.9.2020 na mobil 0903 670422 alebo e-mailom na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., poplatok je potrebné uhradiť pri prihlásení sa osobne alebo na číslo účtu: SK65 0900 0000 0000 3456 3522, v správe pre prijímateľa uveďte meno člena APVV. Celú pozvánku si môžete pozrieť tu .

Radoslav Petráš
predseda MO APVV Nové Zámky

AKTUALIZÁCIA STRÁNKY: 11. augusta 2020

aktualizované: Noviny OZP, Napísali o nás, Parte (MO NR), Rekreačná starostlivosť, 2%